NE OTKUPLJUJEMO!!!

PRONAĐENE

IZGUBLJENE

ICLOUD ZAKLJUČANE

OŠTEĆENE VODOM

NE OTKUPLJUJEMO!!!OTKUP NEISPRAVNIH IPHONE UREĐAJA

Imate iPhone kojeg ne želite popraviti? Mi otkupljujemo sve osim oštećene tekućinom (voda,more i sl.) iCloud mora biti isključen!
Koliko plaćamo za neispravan telefon?

Zavisi od stanja u kojem se telefon nalazi. To podrazumijeva stvari poput što sve prodajete u kompletu (čitavo pakiranje, mobitel s punjačem ili samo mobitel) te razinu pohabanosti i, gdje je primjenjivo, oštećenja i djelomične neispravnosti telefona.

Ako telefon koji prodajete ima više navedenih nedostataka imajte na umu da se odbitci od vrijednosti kumuliraju, te ako primjerice ne radi punjenje, razbijen je ekran i kućište je savinuto (ili bilo koja druga kombinacija oštećenja i neispravnosti) procijenjena vrijednost može biti i 0 kn.

Daljinska procjena vrijednosti
Ukoliko ste daleko od naše  poslovnice, okvirnu procjenu vrijednosti vašeg telefona možemo napraviti kroz odgovore na nekoliko pitanja koja ćemo vam postaviti i slanjem fotografije telefona. Imajte na umu da ako vam odgovara daljinska okvirna procjena telefona, da će telefon prije finalne prodaje proći još jednu provjeru u poslovnici.

Na poslane zahtjeve bez opisa ili bez fotografija ne odgovaramo!
IMEI*

Ovdje nam upišite IMEI uređaja,nalazi se na poleđini kutije ili samog uređaja (sadrži 15 znamenki)


iPhone*

Izaberite koji iPhone model nudite

Nedostatak*

Ovdje izaberite koji nedostatak ima vaš uređaj

Oprema*KUTIJAPUNJAČSLUŠALICEOvdje označite što sve imate uz mobitel za ponudit
Slika*

Ovdje nam možete što detaljnije opisati stanje mobitela i kako je došlo do kvara.